Administratiekantoren

Vensa

Onze dienstverlening is vanwege de persoonlijke aandacht en uitstekende kwaliteit ook zeer geschikt voor (de klanten van) kleine tot middelgrote accountants-, administratie- en adviesbureaus.

Advies of uitbesteden?

Ondanks alle ‘vereenvoudigingen’ is de salarisadministratie van uw klanten vaak een arbeidsintensieve en kwetsbare activiteit. Vensa verzorgt steeds vaker voor accountants- en administratiekantoren de salarisadministratie voor de klanten van deze kantoren. 

Uitbesteden aan Vensa levert zowel u als uw klanten veel op. U bent namelijk verzekerd van continuïteit, een goede prijs en een prima salarisadministratie.

 

Deze ondernemers kunnen gebruik maken van onze online-dienst. Op deze wijze hebben zij 24/7 inzicht in hun personeels- en salarisadministratie. Wij blijven de salarisadministratie verwerken en dragen zorg voor een correcte salarisstrook. Ook de salarisstrook kan door werknemers online ingezien worden, evenals de jaar opgaves en eventueel de verlofkaart.

 
Voordelen van salarisadministratie online:

De ondernemer beschikt altijd en overal over zijn personeels- en salarisgegevens

U kunt samen met ons de gegevens bekijken en bespreken

 

Wet en regelgeving veranderen voortdurend en ook de markt is constant in beweging. Kortom het is voor organisaties moeilijk om op alle gebieden gespecialiseerde kennis beschikbaar te hebben. Vensa salarisadministratie heeft zich volledig gespecialiseerd in salarisadministratie en aanverwante zaken.  Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor onze onbetwiste expertise! 

Output

De salarisadministratie wordt volledig web-based verwerkt. Dit geeft u als administratiekantoor de mogelijkheid om voor uw klanten de ouput via het systeem op te vragen. Denk hierbij aan salaris stroken, betaallijst, clieop03 bestand, journaalpost, etc. Op deze manier is er nooit vertraging door de post. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij deze gegevens. 


Tarieven 

De tarieven voor het uitbesteden van salarisadministratie zijn geheel afhankelijk van de grootte van uw organisatie, de branche en uw wensen. Neem gerust eens contact op zodat wij de wensen met u door kunnen nemen.

GEGEVENS

Telefoon

E-mail

Website

Postadres

Bezoekadres

06-12967521

info@vensa.nl

www.vensa.nl

Jeroen Boschlaan 9

9646 DK Veendam

Boven Westerdiep 170

9641 LM Veendam

CONTACT

© 2020 Vensa Salarisadministratie