Salarisadministratie

Vensa

Het voeren van een salarisadministratie vraagt veel energie en zeer specifieke kennis. Ondanks alle ‘vereenvoudigingen’ is de salarisadministratie vaak een arbeidsintensieve en kwetsbare activiteit. Ondernemers of administrateurs ontbreekt het vaak aan tijd om op de hoogte te blijven van fiscale veranderingen en alle andere zaken die nodig zijn voor een correcte salarisadministratie. 

Persoonlijke aandacht en uitstekende kwaliteit staan bij ons bovenaan. 

Vensa heeft zich volledig gespecialiseerd in salarisadministratie en aanverwante zaken.Bij ons kunt u terecht voor een maandelijkse correcte salarisstrook, een tijdige loonaangifte en alle daarbij horende rapportages. Wij zorgen voor de jaarafsluiting bestaande uit jaaropgaven, meldingen naar de belastingdienst en pensioenfonds. Tevens zijn wij vraagbaak voor al uw vragen betreffende belastingtechnische zaken, de CAO en vragen over de sociale wetgeving. Bij ons kunt u met alles terecht dat met uw personeel en salarissen te maken heeft. 

Waarom zou u de salarisadministratie door ons laten verzorgen?  
Ondanks alle beloofde vereenvoudigingen is het verzorgen van een salarisadministratie geen eenvoudige klus. Wij zijn dag in dag uit bezig met het verzorgen van de salarisadministratie voor zowel bedrijven als administratie- en accountantskantoren. Wij zijn zeer goed op de hoogte van de steeds weer veranderende wetgeving. Uitbesteden aan Vensa levert u veel op. U bent verzekerd van continuïteit, een goede prijs, een prima salarisadministratie én ‘rust in de tent’.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over ons, onze tarieven of als u andere vragen heeft.

GEGEVENS

Telefoon

E-mail

Website

Postadres

Bezoekadres

06-12967521

info@vensa.nl

www.vensa.nl

Jeroen Boschlaan 9

9646 DK Veendam

Boven Westerdiep 170

9641 LM Veendam

CONTACT

© 2020 Vensa Salarisadministratie